UTTD, EINES DE SUPORT A LA INVESTIGACIÓ
01/05/2023 - 19/05/2023
1ª EDICIÓ
Informació del Curs
OBJECTIUS
Aquest curs té per finalitat conèixer quines tasques realitzen les Unitats Territorials de Tractament de Dades dins l’àmbit de l’anàlisi de la investigació criminal.
RESUM DEL CURS
Per tal de saber quina informació treballa la Unitat Territorial de Tractament de Dades i l’estudi que es fa d’aquesta, és necessari saber on es troben enquadrades dins de l’organisme policial. Aquestes es troben dins de les Àrees d’Investigació Criminals de la DIC i per tant, l’anàlisi i estudi de les dades son aquelles amb les que treballa la Divisió d’Investigació Criminal. El curs està dividit de tal manera que hi ha un primer apartat on es fa referència a aquella informació que es treballa diàriament i que serveix, entre d’altres, per complimentar el Butlletí setmanal d’Investigació. També es coneixerà els aplicatius i eines principals per realitzar l’extracció i anàlisi de la informació. En un segon gran bloc es fa referència a aquells requeriments que es gestionen des de les UTTD i que són peticions d’informació a altres organismes policials, públics o privats. Amb tota aquesta informació es pretén que l’alumne amplii coneixements d’altres unitats del cos de Mossos d’Esquadra, de tal manera que li pugui ser d’ajuda en cas de voler recercar informació o fer qualsevol petició policial a un organisme extern que faci referència a l’àmbit de la investigació criminal.
PROFESSOR / S
El professor d'aquest curs és una persona membre del CME destinat a la UNITAT TERRITORIAL D'INVESTIGACIÓ METROPOLITANA SUD. El professor s'encarregarà d'orientar, assessorar, ensenyar, resoldre dubtes a l'alumne/a en tots aquells aspectes relacionats amb la docència del curs.
ACREDITACIÓ ACADÈMICA
Cos de Mossos d'Esquadra: 0,20 punts
Guardia Urbana de Barcelona: 0,10 punts
FAMÍLIES
Investigació (INV).
PREU
Afiliat:35,00
No Afiliat:40,00
Registre
Per activar el registre tens que accedir al campus amb el teu usuari
Web optimitzada per a internet explorer 8 o superior
Veure normativa ICES