ROBATORIS ESPECIALITZATS
10/10/2022 - 28/10/2022
2ª EDICIÓ
Informació del Curs
OBJECTIUS
Donar els instruments bàsics per tal de conèixer les característiques més comuns d'aquests fets i poder realitzar les primeres gestions d´investigació
RESUM DEL CURS
Els robatoris especialitzats són fets il·lícits que, per la seva modalitat i execució, requereixen una visió més amplia en la seva investigació. En aquests sentit, els robatoris especialitzats a establiments comercials són un tipus de robatori que per sí mateix produeix malestar i intranquil·litat entre els comerciants, els gremis d’aquest tipus d’establiment, i el que és més important, afecta a la ciutadania que viu a prop o que utilitza aquest establiment per fer les seves compres, donat que provoca una gran sensació d’inseguretat en un barri o un població sovint superior a la de qualsevol altre fet delictiu.
PROFESSOR / S
El professor d'aquest curs és una persona membre del CME llicenciat en Ciències del Traball i destinat a l'Àrea d' Investigació Criminal Barcelona (AIC). El professor s'encarregarà d'orientar, assessorar, ensenyar, resoldre dubtes a l'alumne/a en tots aquells aspectes relacionats amb la docència del curs.
ACREDITACIÓ ACADÈMICA
Cos de Mossos d'Esquadra: 0,20 punts
Guardia Urbana de Barcelona: 0,10 punts
FAMÍLIES
Investigació (INV)
PREU
Afiliat:35,00
No Afiliat:40,00
Registre
Per activar el registre tens que accedir al campus amb el teu usuari
Web optimitzada per a internet explorer 8 o superior
Veure normativa ICES