INTRODUCCIÓ A LA FOTOGRAFIA POLICIAL I TRACTAMENT D'IMATGES DIGITALS
28/08/2023 - 15/09/2023
1ª EDICIÓ
Informació del Curs
OBJECTIUS
El curs té com a objectiu que l'alumne assoleixi els coneixements necessaris per poder realitzar reportatges fotogràfics en tasques d'investigació i seguiments, en tasques de policia científica com la realització de reportatges fotogràfics d'IOTP i ressenya de detinguts.
RESUM DEL CURS
El curs s'ectructura en tres mòduls. En contingut del mòdul 1 és teòric, per apropar a l'alumne a la història de la fotografia i dels diferents conceptes necessaris per poder treballar amb comoditat amb les tasques requerides a les diferents unitals del cos en les que són d'interès els coneixemnts que en aquest curs s'adquireixen. El mòdul 2 té un caire pràctic, i l'alumne aconseguirà els coneixements necessaris per poder realitzar tasques d'investigació i poder resoldre els problemes que es presenten en les diferents situacions i amb les eines a utilitzar. El mòdul 3 és clarament teòric, amb un repàs dels diferents porgrames i de les eines que presenten per tractar les imatges digitals, l'alumne al final del mòdul tindrà els coneixements necessaris per poder manipular arxius d'imatges, poder comprimir-les, canviar-les de format, de mida, invertir-les, seleccionar zones, etc, i un darrer tema, a títol informatiu, del protocol 2008 de tractaments d'empremtes per enviar-les al sistema anònim d'identificació dactilar.
PROFESSOR / S
El professor d'aquest curs serà una persona membre del CME Llicenciat en Psicologia Industrial i d'organitzacions per la UNED i professor tutor de l'Assignatura de Psicologia Social 1 i 2 del Centre Associat de la UNED a Terrassa. Actualment treballa de Cap de la Unitat d'Investigació ABP Prat. El professor s'encarregarà d'orientar, assessorar, ensenyar, resoldre dubtes a l'alumne/a en tots aquells aspectes relacionats amb la docència del curs.
ACREDITACIÓ ACADÈMICA
Cos de Mossos d'Esquadra: 0,20 punts
Guardia Urbana de Barcelona: 0,10 punts
FAMÍLIES
Investigació (INV).
PREU
Afiliat:35,00
No Afiliat:40,00
Registre
Per activar el registre tens que accedir al campus amb el teu usuari
Web optimitzada per a internet explorer 8 o superior
Veure normativa ICES