ATRACAMENTS I ROBATORIS VIOLENTS
20/03/2023 - 07/04/2023
1ª EDICIÓ
Informació del Curs
OBJECTIUS
L’objectiu del curs es que l’alumne comprengui el fenomen dels robatoris amb violència d’una forma més transversal, entenent quins tipus i particularitats tenen cadascú, quins son els perfils d’autors més habituals i quines tasques pot fer per ajudar en la investigació del cas i la seva posterior resolució.
RESUM DEL CURS
En aquest curs es donaran unes pinzellades dels robatoris amb violència més freqüents que ens podem trobar. Des de robatoris amb violència a la via pública, atracaments a establiments comercials, fins a detallar alguns dels punts més rellevants dels robatoris amb violència a casa habitada. L’alumne tindrà accés a saber quines tècniques o gestions es solen realitzar específicament en la investigació d’aquests robatoris.
PROFESSOR / S
Agent del CME destinat a la Unitat Territorial d’Investigació Metropolitana Sud de la DIC des de l’any 2009, amb més de 13 anys d’experiència en investigació. Entre les diferents destinacions he format part de grups dedicats a la investigació de robatoris amb violència i intimidació durant més de 8 anys.
ACREDITACIÓ ACADÈMICA
Cos de Mossos d'Esquadra: 0.20 punts
Guardia Urbana de Barcelona: 0.10 punts
FAMÍLIES
Seguretat ciutadana (SC) Investigació (INV) Funcions policials bàsiques (FPB)
PREU
Afiliat:35,00
No Afiliat:40,00
Registre
Per activar el registre tens que accedir al campus amb el teu usuari
Web optimitzada per a internet explorer 8 o superior
Veure normativa ICES