IGUALTAT DE GÈNERE II: IGUALTAT, LLENGUATGE I VALORS
30/10/2023 - 17/11/2023
1ª EDICIÓ
Informació del Curs
OBJECTIUS
Aquest curs té com a objectius que els alumnes coneguin les principals lluites de les dones al llarg dels darrers tres segles per aconseguir la igualtat de gènere, donar a conèixer el Pla d'igualtat de gènere del CME, que aprenguin a utilitzar els valors per impulsar la igualtat de gènere i a comunicar-se de forma inclusiva i no sexista. Amb aquest curs també es vol donar a conèixer la violència de gènere més de prop, mostrant els tipus de violències masclistes i el cicle de la violència de gènere per saber identificar les situacions en casos reals i que els alumnes integrin tots aquests coneixements per utilitzar–los a la vida personal i laboral.
RESUM DEL CURS
Aquest és el nivell intermedi sobre igualtat de gènere es veurà la història del feminisme i les seves lluites principals, quin és el Pla d’igualtat de gènere dins del CME, a més dels valors per a la igualtat de gènere. El curs es complementa amb un apartat de llenguatge inclusiu i un sobre la violència de gènere i el seu marc normatiu.
PROFESSOR / S
El professor està especialitzat en igualtat de gènere, en coaching i de relacions i en coaching personal i d’equips, coaching per Valors i en Relacions per valors, a més de tenir experiència laboral en coaching i consultoria de relacions (tant parelles com persones que es volen separar, dols de separacions i dones maltractades), lifecoaching i coaching d’equips. El professor s'encarregarà d'orientar, assessorar, ensenyar, resoldre dubtes a l'alumne/a en tots aquells aspectes relacionats amb la docència del curs.
ACREDITACIÓ ACADÈMICA
Cos de Mossos d'Esquadra: 0,20
Guardia Urbana de Barcelona: 0,10
FAMÍLIES
Seguretat ciutadana (SC) Investigació (INV) Suport tècnic (ST) Funcions policials bàsiques (FPB) Comandament (CO)
PREU
Afiliat:35,00
No Afiliat:40,00
Registre
Per activar el registre tens que accedir al campus amb el teu usuari
Web optimitzada per a internet explorer 8 o superior
Veure normativa ICES