BÀSIC DE TRÀNSIT. ACTUALITZACIÓ NORMATIVA DE TRÀNSIT
30/05/2022 - 17/06/2022
1ª EDICIÓ
Informació del Curs
OBJECTIUS
Que l’alumne conegui tota la legislació bàsica i sàpiga fer una aplicació pràctica de les principals infraccions. Estar al dia en les darreres novetats en la normativa de trànsit. Conèixer les actuacions en accidents de trànsit.
RESUM DEL CURS
Desenvolupament de la principal legislació en matèria de trànsit i circulació viària: Llei de Seguretat viària (LSV) i dels reglaments que la desenvolupen; Reglament general de circulació; Reglament general de conductors; Reglament general de vehicles; Assegurança de vehicles. Novetats legislatives. Desenvolupament dels principals tipus de denúncies per infracció a la normativa de trànsit. Introducció als accidents de trànsit.
PROFESSOR / S
El professor d'aquest curs és caporal de la Policia Local de Viladecans adscrit a la Unitat de Proximitat i llicenciat en dret. En el càrrec que ocupa ha realitzat múltiples dispositius conjunts amb la Unitat de Trànsit dirigits al control de Transport escolar i de menors, controls d’alcoholèmia i drogues, campanyes SCT, transport d’aliments, etc. Experiència en la investigació i Instrucció d’atestats per delictes contra la seguretat viària amb víctimes greus/mortals. El professor s'encarregarà d'orientar, assessorar, ensenyar, resoldre dubtes a l'alumne/a en tots aquells aspectes relacionats amb la docència del curs.
ACREDITACIÓ ACADÈMICA
Cos de Mossos d'Esquadra: 0,20 punts
Guardia Urbana de Barcelona: 0,10 punts
FAMÍLIES
Seguretat ciutadana (SC).
PREU
Afiliat:35,00
No Afiliat:40,00
Registre
Per activar el resgitre tens que accedir al campus amb el teu usuari
Web optimitzada per a internet explorer 8 o superior
Veure normativa ICES