PAUTES BÀSIQUES DE TREBALL EN L'ÚS POLICIAL DE L'ARMA DE FOC (PRÀCTIC)
07/10/2024 - 25/10/2024
1ª EDICIÓ
Informació del Curs
OBJECTIUS
1. Donar a conèixer el marc legal i els supòsits aplicables a l’ús policial de l’arma de foc. 2. Donar a conèixer factors que influeixen en una intervenció policial amb ús de l’arma de foc. 3. L’alumnat millorarà les tècniques per efectuar el tir policial de precisió i el reactiu/instintiu. 4. L’alumnat millorarà els coneixements per avaluar amenaces. 5. L’alumnat millorarà els coneixements bàsics sobre el treball darrera d’una cobertura.
RESUM DEL CURS
El curs “Pautes bàsiques de treball en l’ús policial de l’arma de foc”, combina aspectes teòrics i pràctics que tenen com a finalitat dotar de coneixements i habilitats per resoldre amb les màximes garanties possibles diferents situacions i entorns d’ús de l’arma de foc, també busca proporcionar pautes fonamentals de treball per tal d’assolir amb èxit la realització de tècniques de tir que actualment ja s’estan fent servir a les pràctiques corporatives periòdiques. L’essència d’aquest curs és reforçar la formació dels agents en l’ús bàsic de l’arma de foc de dotació.
PROFESSOR / S
El professor pertany al cos de mossos d'esquadra i té experiència com a formador de tir i operador titulat del simulador d'entrenament.
ACREDITACIÓ ACADÈMICA
Cos de Mossos d'Esquadra: CME 0,20 PL 0,10
Guardia Urbana de Barcelona:
FAMÍLIES
PREU
Afiliat:80,00
No Afiliat:150,00
Registre
Per activar el registre tens que accedir al campus amb el teu usuari
Web optimitzada per a internet explorer 8 o superior
Veure normativa ICES