IGUALTAT DE GÈNERE I: GÈNERES, FEMINISME I SOCIETAT PATRIARCAL
18/09/2023 - 06/10/2023
1ª EDICIÓ
Informació del Curs
OBJECTIUS
Aquest curs té com a objectius que els alumnes coneguin els conceptes més bàsics de la igualtat de gènere per al seu coneixement, amb la intenció que aprenguin a distingir i tenir clars termes que sovint es confonen. Que sàpiguen què són els estereotips, els rols de gènere i el llenguatge sexista. Introduir els tipus de violència masclista. Que sàpiguen perquè cal canviar el marc actual de societat del patriarcat i com distingir entre feminisme i masclisme. Amb aquest curs també es vol introduir el concepte bàsic de coeducació. Conèixer les polítiques de quotes i discriminació positiva del CME. Saber el marc legal i normatiu internacional (ONU), de la UE, l’espanyol i el català i integrar tots aquests coneixements per utilitzar–los a la vida personal i laboral.
RESUM DEL CURS
Aquest curs és una introducció a la igualtat de gènere on es comença per definir i explicar els conceptes més bàsics, com ara definició de termes, estereotips o rols de gènere, la discriminació de gènere i la societat patriarcal, la coeducació, què és el feminisme, la violència de gènere i el marc legal actual de la igualtat de gènere, tant a nivell català, com espanyol, europeu i internacional (ONU).
PROFESSOR / S
El professor està especialitzat en igualtat de gènere, en coaching i de relacions i en coaching personal i d’equips, coaching per Valors i en Relacions per valors, a més de tenir experiència laboral en coaching i consultoria de relacions (tant parelles com persones que es volen separar, dols de separacions i dones maltractades), lifecoaching i coaching d’equips. El professor s'encarregarà d'orientar, assessorar, ensenyar, resoldre dubtes a l'alumne/a en tots aquells aspectes relacionats amb la docència del curs.
ACREDITACIÓ ACADÈMICA
Cos de Mossos d'Esquadra: 0,20
Guardia Urbana de Barcelona: 0,10
FAMÍLIES
Seguretat Ciutadana (SC) Investigació (INV) Suport tècnic (ST) Funcions policials bàsiques (FPB) Comandament (CO)
PREU
Afiliat:35,00
No Afiliat:40,00
Registre
Per activar el registre tens que accedir al campus amb el teu usuari
Web optimitzada per a internet explorer 8 o superior
Veure normativa ICES