BÀSIC D’ARMAMENT I TIR POLICIAL
31/10/2022 - 18/11/2022
2ª EDICIÓ
Informació del Curs
OBJECTIUS
L’alumne coneixerà i identificarà l’armament policial de dotació de tots els cossos de seguretat. Podrà diferenciar la munició que es fa servir de dotació en l’àmbit policial arreu d’Europa, i establir el seu propi criteri envers la idoneïtat d’una munició a altre. Resoldre el dubte sobre la idoneïtat de la munició expansiva, fugint de tòpics i informacions no contrastades. Coneixerà el concepte de sobre penetració i la seva importància, com minimitzar aquest efecte. Aprendrà a identificar els signes bàsics de la reacció fisiològica de l’agent en una situació d’enfrontament armat.
RESUM DEL CURS
La evolució en el tipus delinqüencial actual a un progressiu augment en la violència (utilització d’armes de foc) i (terrorisme yihadista) obliga a un replantejament en les eines de dotació dels agents de l’autoritat. Així mateix es necessari una modernització de les tècniques de tir policial, modernització del armament i la munició. De forma que aquests garanteixen una millor efectivitat alhora que es redueixi els risc a terceres persones, o persones no implicades directament en situacions d’amenaça.
PROFESSOR / S
El professor d'aquest curs és instructor de tir policial i militar, Instructor de bastó policial extensible, ASP i Armer oficial de la marca Glock. Amb experiència de més de 20 anys en manipulació, utilització d’armament policial i militar s'encarregarà d'orientar, assessorar, ensenyar, resoldre dubtes a l'alumne/a en tots aquells aspectes relacionats amb la docència del curs.
ACREDITACIÓ ACADÈMICA
Cos de Mossos d'Esquadra: 0,20 punts
Guardia Urbana de Barcelona: 0,10 punts
FAMÍLIES
Seguretat ciutadana (SC) Investigació (INV) Suport tècnic (ST) Funcions policials bàsiques (FPB) Comandament (CO)
PREU
Afiliat:35,00
No Afiliat:40,00
Registre
Per activar el registre tens que accedir al campus amb el teu usuari
Web optimitzada per a internet explorer 8 o superior
Veure normativa ICES