OPERATIVA POLICIAL CONTRA EL TRÀFIC DE DROGUES
08/07/2024 - 26/07/2024
1ª EDICIÓ
Informació del Curs
OBJECTIUS
L'objectiu d'aquest curs és aprofundir en la problemàtica del delicte de tràfic de drogues a Catalunya i Espanya. També es procurarà aportar la informació necessària per entendre i abordar tota la problemàtica que genera el tràfic de drogues des de la vessant policial. Entre els objectius que es plantegen en aquest curs serà conèixer aquests documents i com i quan ha de complimentar la unitat policial encarregada de la investigació.
RESUM DEL CURS
En aquest curs s’aprofundirà sobre la problemàtica del delicte de tràfic de drogues a Catalunya i Espanya, delicte regulat al Codi Penal dins dels delictes contra la salut pública. Es procurarà aportar tota la informació necessària per entendre i poder abordar tota la problemàtica que genera el tràfic de drogues des de la vessant policial. Per això cal conèixer quins tipus de drogues podem trobar-nos actualment, els seus efectes per a la salut de les persones i com és la seva elaboració i distribució. Amb tota aquesta informació es pretén dotar als agents de policia d’un major coneixement del fenomen per poder actuar amb la màxima eficàcia i encert possible. Per acabar cal tenir present que totes aquestes accions generaran diversos documents que la unitat policial encarregada de la investigació haurà de saber complimentar escrupolosament. Entre els objectius que es plantegen en aquest curs serà conèixer aquests documents i com i quan s’han de complimentar.
PROFESSOR / S
El professor d'aquest curs serà una persona membre del CME destinat actualment a la Unitat Territorial d’Investigació Metropolitana Sud. El professor s'encarrega d'orientar, assessorar, ensenyar, resoldre dubtes als alumnes/as en tots aquells aspectes relacionats amb la docència del curs.
ACREDITACIÓ ACADÈMICA
Cos de Mossos d'Esquadra: 0,20
Guardia Urbana de Barcelona: 0,10
FAMÍLIES
Seguretat ciutadana (SC) Investigació (INV) Suport tècnic (ST) Funcions policials bàsiques (FPB) Comandament (CO)
PREU
Afiliat:35,00
No Afiliat:40,00
Registre
Per activar el registre tens que accedir al campus amb el teu usuari
Web optimitzada per a internet explorer 8 o superior
Veure normativa ICES