SEGURETAT PRIVADA
16/10/2023 - 03/11/2023
1ª EDICIÓ
Informació del Curs
OBJECTIUS
Facilitar a l’alumne els coneixements de l’estructura de la seguretat privada al nostre país, així com a identificar les possibles infraccions i com actuar davant d’aquestes.
RESUM DEL CURS
Mostrarem a l’alumne com s'estructura la seguretat privada al nostre país, proporcionant-li la legislació que regula la seguretat privada. També es veurà com identificar les possibles infraccions dutes a terme desenvolupant la seva activitat, tant per les empreses de seguretat com del seu personal, i com actuar davant d’aquestes. Farem una relació dels establiments que estan obligats a disposar de mesures de seguretat, de quines són aquestes mesures, i com actuar davant de infraccions d’aquests establiments.
PROFESSOR / S
El professor d'aquest curs serà una persona membre del CME, agent de la Unitat Regional de la Policia Científica destinat a la Regió Policial Metropolitana Nord. El professor s'encarregarà d'orientar, assessorar, ensenyar, resoldre dubtes a l'alumne/a en tots aquells aspectes relacionats amb la docència del curs.
ACREDITACIÓ ACADÈMICA
Cos de Mossos d'Esquadra: 0,20 punts
Guardia Urbana de Barcelona: 0,10 punts
FAMÍLIES
Investigació (INV).
PREU
Afiliat:35,00
No Afiliat:40,00
Registre
Per activar el registre tens que accedir al campus amb el teu usuari
Web optimitzada per a internet explorer 8 o superior
Veure normativa ICES