IGUALTAT DE GÈNERE III: VIOLÈNCIA MASCLISTA I PROTOCOLS
30/10/2023 - 17/11/2023
1ª EDICIÓ
Informació del Curs
OBJECTIUS
L'objectiu d'aquest curs és aprofundir en la igualtat de gènere i en les violències masclistes així com conèixer el protocol de prevenció detecció i actuació d'assetjament sexual. Amb aquest curs es vol que l'alumne aprengui a acompanyar una víctima a més de mostrar les conseqüències de la violència masclista. Donar a conèixer les fases per les que passa una víctima i que l'alumne conegui els reptes de futur que té el CME sobre la igualtat de gènere. Finalment, l'objectiu és integrar tots aquests coneixements per utilitzar–los a la vida personal i laboral.
RESUM DEL CURS
Aquest curs aprofundeix en la violència masclista per conèixer el protocol dels Mossos d’Esquadra sobre la detecció, prevenció i actuació d’assetjaments sexuals. També veurem com acompanyar una víctima de la violència masclista, en quina situació es troba i les conseqüències d’aquesta violència tant en les dones víctimes com en l’entorn. També veurem les fases per les què passa una dona víctima de violència de gènere, la revictimització que pateixen i com detectar un maltractador. Per finalitzar, veurem quin és el repte de futur del CME pel que fa a la igualtat de gènere.
PROFESSOR / S
El professor està especialitzat en igualtat de gènere, en coaching i de relacions i en coaching personal i d’equips, coaching per Valors i en Relacions per valors, a més de tenir experiència laboral en coaching i consultoria de relacions (tant parelles com persones que es volen separar, dols de separacions i dones maltractades), lifecoaching i coaching d’equips. El professor s'encarregarà d'orientar, assessorar, ensenyar, resoldre dubtes a l'alumne/a en tots aquells aspectes relacionats amb la docència del curs.
ACREDITACIÓ ACADÈMICA
Cos de Mossos d'Esquadra: 0,20
Guardia Urbana de Barcelona: 0,10
FAMÍLIES
Seguretat ciutadana (SC) Investigació (INV) Suport tècnic (ST) Funcions policials bàsiques (FPB) Comandament (CO)
PREU
Afiliat:35,00
No Afiliat:40,00
Registre
Per activar el registre tens que accedir al campus amb el teu usuari
Web optimitzada per a internet explorer 8 o superior
Veure normativa ICES