Per accedir al llistat de cursos feu clic en aquest enllaç
FUNCIONAMENT DELS CURSOS

  1. El primer dia de curs, tindràs accés a tota la documentació del curs, temari, exercicis, agenda, etc. Comprova que pots obrir els documents. Si tens qualsevol problema tècnic truca al 93.304.05.00. Els alumnes que per motius tècnics no informats a ICES (durant la primera setmana del curs) no realitzin el curs, no tindran dret a un canvi ni a la devolució de l’import del pagament.
  2. Per a l’obtenció del diploma, s’ha de:
    1. Participar en el fòrum. En el fòrum es parlarà dels temes corresponents al temari i es treballarà en grup si cal per aclarir dubtes.
    2. Entregar els exercicis dins les dates predeterminades. Obligatori per l’obtenció del diploma.
    3. Aprovar l’examen presencial.
  3. L’examen del curs es farà en la data predeterminada en l’agenda, informada per mail, els alumnes que no puguin anar el dia de l’examen i hagin fet les 25 hores obligatòries de participació, exercicis, etc, podran fer-lo el dimecres immediatament posterior a la segona data d’examen prevista, a la seu sindical, carrer Bailèn, 82 1r 2a, a les 10:00 hores o les 16:30 hores.
  4. Una vegada finalitzi el curs, aquells alumnes que hagin superat el temps de participació en el xat i el fòrum, hagin entregat els exercicis dins el termini i aprovin l’examen, rebran el diploma per correu electrònic.
Per a qualsevol consulta sobre temes de formació, truqueu al 93 304 05 00 o bé per correu electrònic a l’adreça info@ices.cat.

ICES

Web optimitzada per a internet explorer 8 o superior
Veure normativa ICES