BÀSIC DE TÈCNIQUES DE COMUNICACIÓ I GESTIÓ DEL CONFLICTE
07/09/2020 - 25/09/2020
1ª EDICIÓ
Informació del Curs
OBJECTIUS
Produir un augment del rendiment de les persones, a través de la recerca de les motivacions intrínseques de cadascú, partint de la base del diàleg i afrontament del conflicte des d'una postura oberta.
RESUM DEL CURS
El curs consta de 11 temes i una sèrie d'exercicis pràctics i teòrics que l'alumne/a haurà de realitzar de manera obligatòria i enviar-los al tutor per la seva correcció i obtenir d'aquesta forma un feedback amb el tutor sobre l'assoliment dels objectius.
PROFESSOR / S
El professor d'aquest curs és una persona membre del CME Llicenciat en Psicologia Industrial i d'organitzacions per la UNED i professor tutor de l'Assignatura de Psicologia Social 1 i 2 del Centre Associat de la UNED a Terrassa. Actualment treballa de Cap de la Unitat d'Investigació ABP Prat. El professor s'encarregarà d'orientar, assessorar, ensenyar, resoldre dubtes a l'alumne/a en tots aquells aspectes relacionats amb la docència del curs.
ACREDITACIÓ ACADÈMICA
Cos de Mossos d'Esquadra: 0.12
Guardia Urbana de Barcelona: 0,10 punts
FAMÍLIES
Seguretat ciutadana (SC); Investigació (INV): Suport tècnic (ST); Funcions policials bàsiques (FPB). Especialitats: Comandament, funcions policials bàsiques, anàlisis, investigació avançada, investigació bàsica, investigació interna, informació, mitjans tècnics, policia científica avançada, policia científica bàsica, seguiment i vigilància, atenció a la ciutadania, desactivació d'artefactes explosius- nrbq, guia caní, intervenció de muntanya, intervenció especial, intervenció en el medi aquàtic, ordre públic, protecció especial, protecció de persones i bens, subsòl, transit, instrucció tècnic policial, sala comandament, suport tècnic avançat, suport tècnic basic.
PREU
Afiliat:35,00
No Afiliat:40,00
Registre
Per activar el resgitre tens que accedir al campus amb el teu usuari
Web optimitzada per a internet explorer 8 o superior
Veure normativa ICES